Аксесоари за Бања

Аксесоари за Бања

ЛистаМрежа
Прикажи:
Сортирај по:
САД ЗА БАЊА ,,VERDI'' САД ЗА БАЊА ,,VERDI''
Сад за бања. Се комбинира со динспанзер за течен сапун,четка за вц школка,и сад за сапун. ..
470 ден.
без ДДВ: 398 ден.
ДИСПАНЗЕР ЗА ТЕЧЕН САПУН ,,VERDI'' ДИСПАНЗЕР ЗА ТЕЧЕН САПУН ,,VERDI''
Сад за крем сапун со пумпа. Се комбинира со соодветниот сад за бања ,сад за сапун и четка за в..
680 ден.
без ДДВ: 576 ден.
ДИСПАНЗЕР ЗА ТЕЧЕН САПУН ,,POLYRESIN FORCE'' ДИСПАНЗЕР ЗА ТЕЧЕН САПУН ,,POLYRESIN FORCE''
Сад за крем сапун со пумпа. Се комбинира со соодветната тегла за памук и футрола за четка..
930 ден.
без ДДВ: 788 ден.
ДИСПАНЗЕР ЗА ТЕЧЕН САПУН ,,POLYRESIN BRIGHT'' ДИСПАНЗЕР ЗА ТЕЧЕН САПУН ,,POLYRESIN BRIGHT''
Сад за крем сапун со пумпа. Се комбинира со соодветната тегла за памук и футрола за четка за з..
930 ден.
без ДДВ: 788 ден.
ТЕГЛА ЗА ПАМУК ,,NORDY'' ТЕГЛА ЗА ПАМУК ,,NORDY''
Тегла за памук. Се комбинира со соодветен сад за крем сапун и футрола за четка за заби. ..
810 ден.
без ДДВ: 686 ден.
ДРЖАЧ ЗА ЧЕТКИ ЗА ЗАБИ ,,NORDY'' ДРЖАЧ ЗА ЧЕТКИ ЗА ЗАБИ ,,NORDY''
Куќиште за четка за заби. Се комбинира со соодветен сад за крем сапун и тегла за складирање памук. ..
710 ден.
без ДДВ: 602 ден.
ДИСПЕНЗЕР ЗА ТЕЧЕН САПУН ,,NORDY'' ДИСПЕНЗЕР ЗА ТЕЧЕН САПУН ,,NORDY''
Сад за крем сапун со пумпа. Се комбинира со соодветната  тегла за памук и сад за четка за..
930 ден.
без ДДВ: 788 ден.
САД ЗА САПУН ,,GLASS'' САД ЗА САПУН ,,GLASS''
Куќиште за сапун за бања. Се комбинира со соодветен сад за крем сапун и сад за бања. ..
620 ден.
без ДДВ: 525 ден.
САД ЗА БАЊА ,,GLASS'' САД ЗА БАЊА ,,GLASS''
Сад за бања. Се комбинира со соодветен сад за крем за сапун и сад за сапун. ..
620 ден.
без ДДВ: 525 ден.
 ДИСПАНЗЕР ЗА ТЕЧЕН САПУН ,,GLASS''  ДИСПАНЗЕР ЗА ТЕЧЕН САПУН ,,GLASS''
Сад за крем сапун со пумпа. Се комбинира со соодветниот сад за бања и сад за сапун. ..
870 ден.
без ДДВ: 737 ден.
САД ЗА БАЊА ,,BAMBOO WOODY'' САД ЗА БАЊА ,,BAMBOO WOODY''
Сад за бања 100% бамбус. Се комбинира со соодветен сад за крем сапун. ..
400 ден.
без ДДВ: 339 ден.
ДИСПАНЗЕР ЗА ТЕЧЕН САПУН ,,BAMBOO WOODY'' ДИСПАНЗЕР ЗА ТЕЧЕН САПУН ,,BAMBOO WOODY''
Сад за крем сапун со пумпа. Се комбинира со соодветен сад за бања. ..
740 ден.
без ДДВ: 627 ден.
САД ЗА САПУН ,,SANTRO'' САД ЗА САПУН ,,SANTRO''
Куќиште за сапун за бања. Се комбинира со соодветен сад за крем сапун и чаша за капење. ..
560 ден.
без ДДВ: 475 ден.
САД ЗА БАЊА ,,SANTRO'' САД ЗА БАЊА ,,SANTRO''
Сад за бања. Се комбинира со соодветен сад за крем за сапун и сад за сапун. ..
500 ден.
без ДДВ: 424 ден.
ДИСПАНЗЕР ЗА ТЕЧЕН САПУН ,,SANTRO'' ДИСПАНЗЕР ЗА ТЕЧЕН САПУН ,,SANTRO''
Сад за крем сапун со пумпа. Се комбинира со соодветниот сад за бања и сад за сапун. ..
740 ден.
без ДДВ: 627 ден.
КОРПА 100% ПАМУК „MAYA“ 17x17 КОРПА 100% ПАМУК „MAYA“ 17x17
Декоративна корпа со пречник од 17x17cm, изработена од 100% памук. Достапен во две нијанси. ..
560 ден.
без ДДВ: 475 ден.
ДИСПАНЗЕР ЗА САПУН РЕЦИКЛИРАНО СТАКЛО „DIAMANTE“ 550ЦЦ ДИСПАНЗЕР ЗА САПУН РЕЦИКЛИРАНО СТАКЛО „DIAMANTE“ 550ЦЦ
Сад за крем сапун од 100% рециклирано стакло. Се комбинира со соодветен сад за бања. ..
610 ден.
без ДДВ: 517 ден.
САД ОД РЕЦИКЛИРАНО СТАКЛО „DIAMANTE“ 500ЦЦ САД ОД РЕЦИКЛИРАНО СТАКЛО „DIAMANTE“ 500ЦЦ
Стакло за бања од 100% рециклирано стакло. Се комбинира со соодветен сад за крем сапун. ..
360 ден.
без ДДВ: 305 ден.

Out Of Stock

Out Of Stock

САД ОД РЕЦИКЛИРАНО СТАКЛО „DIAMANTE“ 375ЦЦ САД ОД РЕЦИКЛИРАНО СТАКЛО „DIAMANTE“ 375ЦЦ
Стакло за бања од 100% рециклирано стакло. Се комбинира со соодветен сад за крем сапун. ..
300 ден.
без ДДВ: 254 ден.
ДРЖАЧ ЗА ЧЕТКА ПОЛИСЕРИН „GOLDEN“ ДРЖАЧ ЗА ЧЕТКА ПОЛИСЕРИН „GOLDEN“
Четка за вц школка. Се комбинира со соодветниот сад за крем сапун и сад за четки за заби. ..
1.150 ден.
без ДДВ: 975 ден.
nef-nef.mk © 2022. UKION SHOPS