Пешкири

Пешкири

ЛистаМрежа
Прикажи:
Сортирај по:
Сет пешкири WELDER" 3 пар. Сет пешкири WELDER" 3 пар.
Сет од 3 жакард крпи, изработени од 100% памук, со тежина од 500гр/м2. Сетот вклучува пешкир за рац..
2.450 ден.
без ДДВ: 2.076 ден.
Сет пешкири „FRIDAY" 3 пар. Сет пешкири „FRIDAY" 3 пар.
Комплет 3 парчиња жакард крпи со раб, изработени од 100% памук, тежина 500гр/м2. Сетот вклучув..
2.450 ден.
без ДДВ: 2.076 ден.
ПЕШКИР ЗА РАЦЕ 100% ПАМУК ,,RODERICK'' 30Х50 ПЕШКИР ЗА РАЦЕ 100% ПАМУК ,,RODERICK'' 30Х50
Пешкир за раце изработен од 100% памук, тежина 550гр/м2. Достапен во 3 димензии (раце, лице, т..
250 ден.
без ДДВ: 212 ден.
ПЕШКИР ЗА РАЦЕ 100% ПАМУК ,,LENNOX'' 30Х50 ПЕШКИР ЗА РАЦЕ 100% ПАМУК ,,LENNOX'' 30Х50
Пешкир за раце изработен од 100% памук, тежина 550гр/м2. Достапен во 3 димензии (раце, лице, т..
250 ден.
без ДДВ: 212 ден.
ПЕШКИР ЗА ТЕЛО 100% ПАМУК ,,STATUS'' 70X140 ПЕШКИР ЗА ТЕЛО 100% ПАМУК ,,STATUS'' 70X140
Дајте ѝ удобност на вашата дневна рутина со мекиот памучен пешкир за капење Статус (70x140cm). Напр..
800 ден.
без ДДВ: 678 ден.

Out Of Stock

Out Of Stock

ПЕШКИР ЗА ЛИЦЕ 100% ПАМУК ,,STATUS'' 50X90 ПЕШКИР ЗА ЛИЦЕ 100% ПАМУК ,,STATUS'' 50X90
Додајте комфорт на вашата дневна рутина со мекиот памучен пешкир за лице Status (50x9..
370 ден.
без ДДВ: 314 ден.
ПЕШКИР ЗА РАЦЕ 100% ПАМУК ,,STATUS'' 30X50 ПЕШКИР ЗА РАЦЕ 100% ПАМУК ,,STATUS'' 30X50
Додајте комфорт на вашата дневна рутина со мекиот памучен пешкир за раце Статус (30x50cm). Нап..
160 ден.
без ДДВ: 136 ден.
ПЕШКИРИ СЕТ 3 ПАР. 100% ПАМУК ,,BERLINA BLUE'' ПЕШКИРИ СЕТ 3 ПАР. 100% ПАМУК ,,BERLINA BLUE''
Комплет пешкири од 3 парчиња жакард, изработени од 100% памук, со тежина од 520гр/м2. Комплето..
2.170 ден.
без ДДВ: 1.839 ден.
ПЕШКИРИ СЕТ 3 ПАР. 100% ПАМУК ,,ADELAIS BLUE'' ПЕШКИРИ СЕТ 3 ПАР. 100% ПАМУК ,,ADELAIS BLUE''
Комплет пешкири од 3 парчиња, изработени од 100% памук, со тежина од 520гр/м2. Комплетот вклуч..
2.170 ден.
без ДДВ: 1.839 ден.
ПЕШКИР ЗА ТЕЛО 100% ПАМУК ,,LENNOX'' 70Х140 ПЕШКИР ЗА ТЕЛО 100% ПАМУК ,,LENNOX'' 70Х140
Пешкир за капење од 100% памук, димензија 70х140 и тежина 550гр/м2. Достапен во 2 димензи..
1.300 ден.
без ДДВ: 1.102 ден.
ПЕШКИР ЗА ТЕЛО 100% ПАМУК ,,RODERICK'' 70Х140 ПЕШКИР ЗА ТЕЛО 100% ПАМУК ,,RODERICK'' 70Х140
Пешкир за капење од 100% памук и димензија 70х140см. тежина 550гр/м2. Достапен во 2 димен..
1.300 ден.
без ДДВ: 1.102 ден.
ПЕШКИР ЗА ЛИЦЕ 100% ПАМУК ,,RODERICK'' 50Х90 ПЕШКИР ЗА ЛИЦЕ 100% ПАМУК ,,RODERICK'' 50Х90
Пешкир за лице изработен од 100% памук и димензија 50х90, тежина 550гр/м2. Достапен во 2 димен..
650 ден.
без ДДВ: 551 ден.
ПЕШКИР ЗА ТЕЛО 100% ПАМУК ,,TOUCH'' 70Х140 ПЕШКИР ЗА ТЕЛО 100% ПАМУК ,,TOUCH'' 70Х140
Пике пешкир за капење со жакард раб од 100% памук и димензија 70х140, тежина 330гр/м2. Достапен во ..
930 ден.
без ДДВ: 788 ден.
ПЕШКИР ЗА ЛИЦЕ 100% ПАМУК ,,TOUCH'' 50Х90 ПЕШКИР ЗА ЛИЦЕ 100% ПАМУК ,,TOUCH'' 50Х90
Пике крпа за лице со жакард раб од 100% памук и димензија 50х90, тежина 330гр/м2. Достапен во 3 дим..
430 ден.
без ДДВ: 364 ден.
ПЕШКИР ЗА РАЦЕ 100% ПАМУК ,,TOUCH'' 30Х50 ПЕШКИР ЗА РАЦЕ 100% ПАМУК ,,TOUCH'' 30Х50
Пике крпа за раце со жакард раб, изработен од 100% памук со тежина од 330гр/м2. Достапен во 3 димен..
190 ден.
без ДДВ: 161 ден.
ПЕШКИР ЗА ТЕЛО 100% ПАМУК ,,PROGRESS" 80Х160 ПЕШКИР ЗА ТЕЛО 100% ПАМУК ,,PROGRESS" 80Х160
Пешкир за капење од 100% памук со димензија 80х160см, дупли прамени, со долги и меки конци за вртење..
1.800 ден.
без ДДВ: 1.525 ден.
ПЕШКИР ЗА ЛИЦЕ 100% ПАМУК ,,PROGRESS'' 50Х100 ПЕШКИР ЗА ЛИЦЕ 100% ПАМУК ,,PROGRESS'' 50Х100
Пешкир за лице изработен од 100% памук со димензија50х100, двојно прамен, со долги и меки конци за в..
780 ден.
без ДДВ: 661 ден.
ПЕШКИР ЗА ТЕЛО 100% ПАМУК ,,DEXTER'' 80Х160 ПЕШКИР ЗА ТЕЛО 100% ПАМУК ,,DEXTER'' 80Х160
Пешкир за капење од 100% памук со димензија 80х160см, дупли прамени, со долги и меки конци за вртење..
1.800 ден.
без ДДВ: 1.525 ден.
ПЕШКИР ЗА ЛИЦЕ 100% ПАМУК ,,DEXTER'' 50Х100 ПЕШКИР ЗА ЛИЦЕ 100% ПАМУК ,,DEXTER'' 50Х100
Пешкир за лице изработен од 100% памук со димензија 50х100, двојно прамен, со долги и меки конци за ..
780 ден.
без ДДВ: 661 ден.
ПЕШКИР ЗА ТЕЛО 100% ПАМУК ,,ROAN'' 80х160 ПЕШКИР ЗА ТЕЛО 100% ПАМУК ,,ROAN'' 80х160
Пешкир за капење од 100% памук со димензија 80х160см, дупли прамени, со долги и меки конци за вртење..
1.800 ден.
без ДДВ: 1.525 ден.
nef-nef.mk © 2024. UKION SHOPS