Пешкири за тело

Пешкири за тело

ЛистаМрежа
Прикажи:
Сортирај по:
ПЕШКИР ЗА ТЕЛО 100% ПАМУК ,,STATUS'' 70X140 ПЕШКИР ЗА ТЕЛО 100% ПАМУК ,,STATUS'' 70X140
Дајте ѝ удобност на вашата дневна рутина со мекиот памучен пешкир за капење Статус (70x140cm). Напр..
800 ден.
без ДДВ: 678 ден.
ПЕШКИР ЗА ТЕЛО 100% ПАМУК ,,LENNOX'' 70Х140 ПЕШКИР ЗА ТЕЛО 100% ПАМУК ,,LENNOX'' 70Х140
Пешкир за капење од 100% памук, димензија 70х140 и тежина 550гр/м2. Достапен во 2 димензи..
1.300 ден.
без ДДВ: 1.102 ден.
ПЕШКИР ЗА ТЕЛО 100% ПАМУК ,,RODERICK'' 70Х140 ПЕШКИР ЗА ТЕЛО 100% ПАМУК ,,RODERICK'' 70Х140
Пешкир за капење од 100% памук и димензија 70х140см. тежина 550гр/м2. Достапен во 2 димен..
1.300 ден.
без ДДВ: 1.102 ден.
ПЕШКИР ЗА ТЕЛО 100% ПАМУК ,,TOUCH'' 70Х140 ПЕШКИР ЗА ТЕЛО 100% ПАМУК ,,TOUCH'' 70Х140
Пике пешкир за капење со жакард раб од 100% памук и димензија 70х140, тежина 330гр/м2. Достапен во ..
930 ден.
без ДДВ: 788 ден.
ПЕШКИР ЗА ТЕЛО 100% ПАМУК ,,PROGRESS" 80Х160 ПЕШКИР ЗА ТЕЛО 100% ПАМУК ,,PROGRESS" 80Х160
Пешкир за капење од 100% памук со димензија 80х160см, дупли прамени, со долги и меки конци за вртење..
1.800 ден.
без ДДВ: 1.525 ден.
ПЕШКИР ЗА ТЕЛО 100% ПАМУК ,,DEXTER'' 80Х160 ПЕШКИР ЗА ТЕЛО 100% ПАМУК ,,DEXTER'' 80Х160
Пешкир за капење од 100% памук со димензија 80х160см, дупли прамени, со долги и меки конци за вртење..
1.800 ден.
без ДДВ: 1.525 ден.
ПЕШКИР ЗА ТЕЛО 100% ПАМУК ,,ROAN'' 80х160 ПЕШКИР ЗА ТЕЛО 100% ПАМУК ,,ROAN'' 80х160
Пешкир за капење од 100% памук со димензија 80х160см, дупли прамени, со долги и меки конци за вртење..
1.800 ден.
без ДДВ: 1.525 ден.
ПЕШКИР 100% ПАМУК „SADIE“ 70x140 ПЕШКИР 100% ПАМУК „SADIE“ 70x140
Жакард пешкир за капење со раб и реси, изработен од 100% памук, со тежина од 550гр/м2. Достапен во ..
1.120 ден.
без ДДВ: 949 ден.
ПЕШКИР 100% ПАМУК „MARLOW“ 70x140 ПЕШКИР 100% ПАМУК „MARLOW“ 70x140
Жакард пешкир за капење со раб и реси, изработен од 100% памук, со тежина од 550гр/м2. Достапен во ..
1.120 ден.
без ДДВ: 949 ден.
ПЕШКИР 100% ПАМУК „GUESS“ 80x160 ПЕШКИР 100% ПАМУК „GUESS“ 80x160
Пешкир за капење од 100% памук, со долги и меки конци за вртење, со тежина од 650гр/м2. Достапно и ..
1.830 ден.
без ДДВ: 1.551 ден.
ПЕШКИР 100% ПАМУК „CADEN“ 70x140 ПЕШКИР 100% ПАМУК „CADEN“ 70x140
Пешкир за капење со боја на конец, изработен од 100% памук, тежина 600гр/м2. Достапен во 2 димензии..
1.550 ден.
без ДДВ: 1.314 ден.
ПЕШКИР 100%ПАМУК „AEGEAN-705“ 80x160 ПЕШКИР 100%ПАМУК „AEGEAN-705“ 80x160
Уживајте во луксузот на Егеан пешкир за капење (80x160cm)! Висока апсорпција поради избраниот и..
2.040 ден.
без ДДВ: 1.729 ден.
ПЕШКИР 100% ПАМУК „LIFE“ 80x160
Обновете ја вашата бања со модерните бои и едноставноста на памучната крпа за капење Life (80x160cm)..
1.650 ден.
без ДДВ: 1.398 ден.
ПЕШКИР 100% ПАМУК „LIFE“ 70x140 ПЕШКИР 100% ПАМУК „LIFE“ 70x140
Обновете ја вашата бања со модерните бои и едноставноста на памучниот пешкир за капење Life (70X140c..
1.280 ден.
без ДДВ: 1.085 ден.
nef-nef.mk © 2023. UKION SHOPS