Дневна соба

Аксесоари за дневна соба.

ЛистаМрежа
Прикажи:
Сортирај по:

Out Of Stock

Out Of Stock

ДЕКОРАТИВНА ПЕРНИЦА ,,NATURE'' 50X50 ДЕКОРАТИВНА ПЕРНИЦА ,,NATURE'' 50X50
Декоративна перница 50x50cm, со ткаенина од 75% памук - 25% акрилик. Достапна во 5 нијанси. ..
1.180 ден.
без ДДВ: 1.000 ден.
ПРЕКРИВКА ПАМ/АКР ,,NATURE 22'' 170X300 ПРЕКРИВКА ПАМ/АКР ,,NATURE 22'' 170X300
Прекривка за  тросед со димензии 170x300cm, со ткаенина од 75% памук - 25% акрил. Може да се к..
5.210 ден.
без ДДВ: 4.415 ден.
ПРЕКРИВКА ПАМ/АКР ,,NATURE 22'' 170X250 ПРЕКРИВКА ПАМ/АКР ,,NATURE 22'' 170X250
Прекривка за двосед 170x250cm, со ткаенина од 75% памук - 25% акрил. Може да се комбинира со соодве..
4.460 ден.
без ДДВ: 3.780 ден.

Out Of Stock

Out Of Stock

ПРЕКРИВКА ПАМ/АКР ,,NATURE 22'' 170X180 ПРЕКРИВКА ПАМ/АКР ,,NATURE 22'' 170X180
Прекривка за  фотелја  со димензија 170x180cm, со ткаенина од 75% памук - 25% ак..
3.350 ден.
без ДДВ: 2.839 ден.
ПРЕКРИВКА ПАМ/ПОЛ.,,LENNOX'' 170X300 ПРЕКРИВКА ПАМ/ПОЛ.,,LENNOX'' 170X300
Прекривка за тросед со  димензија 170x300cm, со ткаенина од 75% памук - 25% полиестер. Може ..
3.970 ден.
без ДДВ: 3.364 ден.
ПРЕКРИВКА ПАМ/ПОЛ ,,LENNOX'' 170X180 ПРЕКРИВКА ПАМ/ПОЛ ,,LENNOX'' 170X180
Прекривка за  фотелја димензија 170x180cm, со ткаенина од 75% памук - 25% полиестер. Може да с..
2.480 ден.
без ДДВ: 2.102 ден.
ПРЕКРИВКА ПАМ/ПОЛ. ,,VERNON'' 170X300 ПРЕКРИВКА ПАМ/ПОЛ. ,,VERNON'' 170X300
Прекривка за тросед  димензија 170x300cm, со ткаенина од 75% памук - 25% полиестер. Може ..
3.970 ден.
без ДДВ: 3.364 ден.
ПРЕКРИВКА ПАМ/ПОЛ ,,VERNON'' 170X180 ПРЕКРИВКА ПАМ/ПОЛ ,,VERNON'' 170X180
Прекривка за  фотелја со  димензија 170x180cm, со ткаенина од 75% памук - 25% полиестер. ..
2.480 ден.
без ДДВ: 2.102 ден.
ДЕКОРАТИВНА ПЕРНИЦА ,,MINIMALIST''55X40 ДЕКОРАТИВНА ПЕРНИЦА ,,MINIMALIST''55X40
Декоративна перница со дигитален принт, во димензија 55x40cm, со ткаенина од 100% памук. Достапна&n..
1.120 ден.
без ДДВ: 949 ден.
ДЕКОРАТИВНА ПЕРНИЦА ,,RUBIO'' 33X55 ДЕКОРАТИВНА ПЕРНИЦА ,,RUBIO'' 33X55
Декоративна перница 33x55cm, со ткаенина изработена од 100% памук. Достапен во 3 нијанси. ..
1.180 ден.
без ДДВ: 1.000 ден.

Out Of Stock

Out Of Stock

ПРЕКРИВКА 100% ПАМУК ,,FARGO'' 180X250 ПРЕКРИВКА 100% ПАМУК ,,FARGO'' 180X250
Прекривка за  двосед со димензии 180x250cm, со ткаенина од 100% памук. Може да се комбинира&nb..
3.410 ден.
без ДДВ: 2.890 ден.
ПРЕКРИВКА 100% ПАМУК ,,FARGO'' 180X180 ПРЕКРИВКА 100% ПАМУК ,,FARGO'' 180X180
Прекривка за  фотелја димензија 180x180cm, со ткаенина од 100% памук. Може да се комбинира&nbs..
2.336 ден.
без ДДВ: 1.980 ден.
ДЕКОРАТИВНА ПЕРНИЦА ,,BENDLEY'' 33X55 ДЕКОРАТИВНА ПЕРНИЦА ,,BENDLEY'' 33X55
Декоративна перница 33x55cm, со ткаенина изработена од 100% памук. Достапен во 3 нијанси. ..
1.120 ден.
без ДДВ: 949 ден.
ДЕКОРАТИВНА ПЕРНИЦА ,,MINIMALIST''50X50 ДЕКОРАТИВНА ПЕРНИЦА ,,MINIMALIST''50X50
Декоративна перница дигитален принт, во димензија 50x50cm, со ткаенина од 100% памук. Достапен во 2..
1.120 ден.
без ДДВ: 949 ден.
ДЕКОРАТИВНА ПЕРНИЦА ,,MINIMAL'' 55X40 ДЕКОРАТИВНА ПЕРНИЦА ,,MINIMAL'' 55X40
Монохроматска украсна перница со рифли и реси, во димензија 55x40cm, со ткаенина од 100% памук. Дос..
1.490 ден.
без ДДВ: 1.263 ден.
ДЕКОРАТИВНА ПЕРНИЦА ,,LENNOX'' 50X50 ДЕКОРАТИВНА ПЕРНИЦА ,,LENNOX'' 50X50
Декоративна перница со димензија 50x50cm, со ткаенина од 100% памук и фил од 100% полиестер, со пате..
1.830 ден.
без ДДВ: 1.551 ден.
ДЕКОРАТИВНА ПЕРНИЦА ,,RODERICK'' 50X50 ДЕКОРАТИВНА ПЕРНИЦА ,,RODERICK'' 50X50
Декоративна перница со димензија 50x50cm, со ткаенина од 100% памук и фил од 100% полиестер, со пате..
1.830 ден.
без ДДВ: 1.551 ден.
ТАБУРЕТКА 100% ПОЛИЕСТЕР „GERLI“ 50x30 ТАБУРЕТКА 100% ПОЛИЕСТЕР „GERLI“ 50x30
Табуретка од 100% полиестер, во димензии 50Dx30cm. Достапна во 6 нијанси. ..
2.420 ден.
без ДДВ: 2.051 ден.
ПРЕКРИВКА ПОЛ.КРЗНО „IVERSON“ 130x170 ПРЕКРИВКА ПОЛ.КРЗНО „IVERSON“ 130x170
Декоративна прекривка за фотелја, димензии 130x170cm од зајачко крзно 600 gr/m2 од предн..
3.040 ден.
без ДДВ: 2.576 ден.
ПРЕКРИВКА ШЕНИЛ/ПОЛ. „DORIAN“ 130x160 ПРЕКРИВКА ШЕНИЛ/ПОЛ. „DORIAN“ 130x160
Декоративна прекривка за фотелја со реси, димензии 130x160cm, со ткаенина од 100% шенила..
1.920 ден.
без ДДВ: 1.627 ден.
nef-nef.mk © 2024. UKION SHOPS