Декоративни Перници

Декоративни Перници

ЛистаМрежа
Прикажи:
Сортирај по:

Out Of Stock

Out Of Stock

ДЕКОРАТИВНА ПЕРНИЦА ,,NATURE'' 50X50 ДЕКОРАТИВНА ПЕРНИЦА ,,NATURE'' 50X50
Декоративна перница 50x50cm, со ткаенина од 75% памук - 25% акрилик. Достапна во 5 нијанси. ..
1.180 ден.
без ДДВ: 1.000 ден.
ДЕКОРАТИВНА ПЕРНИЦА ,,MINIMALIST''55X40 ДЕКОРАТИВНА ПЕРНИЦА ,,MINIMALIST''55X40
Декоративна перница со дигитален принт, во димензија 55x40cm, со ткаенина од 100% памук. Достапна&n..
1.120 ден.
без ДДВ: 949 ден.
ДЕКОРАТИВНА ПЕРНИЦА ,,RUBIO'' 33X55 ДЕКОРАТИВНА ПЕРНИЦА ,,RUBIO'' 33X55
Декоративна перница 33x55cm, со ткаенина изработена од 100% памук. Достапен во 3 нијанси. ..
1.180 ден.
без ДДВ: 1.000 ден.
ДЕКОРАТИВНА ПЕРНИЦА ,,BENDLEY'' 33X55 ДЕКОРАТИВНА ПЕРНИЦА ,,BENDLEY'' 33X55
Декоративна перница 33x55cm, со ткаенина изработена од 100% памук. Достапен во 3 нијанси. ..
1.120 ден.
без ДДВ: 949 ден.
ДЕКОРАТИВНА ПЕРНИЦА ,,MINIMALIST''50X50 ДЕКОРАТИВНА ПЕРНИЦА ,,MINIMALIST''50X50
Декоративна перница дигитален принт, во димензија 50x50cm, со ткаенина од 100% памук. Достапен во 2..
1.120 ден.
без ДДВ: 949 ден.
ДЕКОРАТИВНА ПЕРНИЦА ,,MINIMAL'' 55X40 ДЕКОРАТИВНА ПЕРНИЦА ,,MINIMAL'' 55X40
Монохроматска украсна перница со рифли и реси, во димензија 55x40cm, со ткаенина од 100% памук. Дос..
1.490 ден.
без ДДВ: 1.263 ден.
ДЕКОРАТИВНА ПЕРНИЦА ,,LENNOX'' 50X50 ДЕКОРАТИВНА ПЕРНИЦА ,,LENNOX'' 50X50
Декоративна перница со димензија 50x50cm, со ткаенина од 100% памук и фил од 100% полиестер, со пате..
1.830 ден.
без ДДВ: 1.551 ден.
ДЕКОРАТИВНА ПЕРНИЦА ,,RODERICK'' 50X50 ДЕКОРАТИВНА ПЕРНИЦА ,,RODERICK'' 50X50
Декоративна перница со димензија 50x50cm, со ткаенина од 100% памук и фил од 100% полиестер, со пате..
1.830 ден.
без ДДВ: 1.551 ден.
ДЕКОРАТИВНА ПЕРНИЦА 100% ПАМУК РАЧНА ИЗРАБОТКА „FLUENCE“ 45x45
Декоративна навлака за перница 45х45см, со ткаенина од 100% памучен велур и фил од 100% полиестер. ..
990 ден.
без ДДВ: 839 ден.
ПЕРНИЦА ПОЛИЕСТЕР „KOTLER“ 45x45 ПЕРНИЦА ПОЛИЕСТЕР „KOTLER“ 45x45
Декоративна перница од серијата ELEMENTS, димензија 45x45cm, со ткаенина од 100% кадифе полиестер и ..
1.300 ден.
без ДДВ: 1.102 ден.
ДЕКОРАТИВНА ПЕРНИЦА АКР/ПОЛ „NEW TANGER“ 40x55 ДЕКОРАТИВНА ПЕРНИЦА АКР/ПОЛ „NEW TANGER“ 40x55
Декоративна перница 40x55cm, со ткаенина од 85% акрилик - 15% полиестер. Достапен во 5 нијанси. ..
1.210 ден.
без ДДВ: 1.025 ден.
ДЕКОРАТИВНА ПЕРНИЦА ПАМ/ПОЛ „MICRON“ 50x50 ДЕКОРАТИВНА ПЕРНИЦА ПАМ/ПОЛ „MICRON“ 50x50
Декоративна перница 50x50cm, со ткаенина од 75% памук - 25% полиестер. Достапен во 2 нијанси. ..
1.050 ден.
без ДДВ: 890 ден.
ДЕКОРАТИВНА ПЕРНИЦА ПАМ/ПОЛ „ZONTIAC“ 50x50 ДЕКОРАТИВНА ПЕРНИЦА ПАМ/ПОЛ „ZONTIAC“ 50x50
Декоративна перница 50x50cm, со ткаенина од 65% памук - 35% полиестер. Достапен во 2 нијанси. ..
1.050 ден.
без ДДВ: 890 ден.
ДЕКОРАТИВНА ПЕРНИЦА ПАМ/АКРИЛ/ПОЛ „KENETH“ 50x50 ДЕКОРАТИВНА ПЕРНИЦА ПАМ/АКРИЛ/ПОЛ „KENETH“ 50x50
Декоративна перница 50x50cm, со ткаенина од 39% памук - 30% акрилик - 31% полиестер. Достапен во 2 ..
1.120 ден.
без ДДВ: 949 ден.
ДЕКОРАТИВНА ПЕРНИЦА ПАМ/АКРИЛ/ПОЛ „HAVILAND“ 40x55 ДЕКОРАТИВНА ПЕРНИЦА ПАМ/АКРИЛ/ПОЛ „HAVILAND“ 40x55
Декоративна перница 40x55cm, со ткаенина од 39% памук - 34% акрилик - 21% полиестер. Достапен во 2 ..
1.050 ден.
без ДДВ: 890 ден.
ДЕКОРАТИВНА ПЕРНИЦА ПОЛИЕСТЕР „CATIONING“ 45x45 ДЕКОРАТИВНА ПЕРНИЦА ПОЛИЕСТЕР „CATIONING“ 45x45
Декоративна перница 45x45cm, со ткаенина од 100% полиестер. Се комбинира со ист дизајн декоративно ..
810 ден.
без ДДВ: 686 ден.
ДЕКОРАТИВНА ПЕРНИЦА ПОЛИЕСТЕР „CAMERON“ 45x45
Декоративна перница 45x45cm, со жакард фланелен ткаенина. Се комбинира со ист дизајн фрлање софа и ..
620 ден.
без ДДВ: 525 ден.
ПЕРНИЦА ПОЛ/ШЕРПА „NASTY“ 50x50 ПЕРНИЦА ПОЛ/ШЕРПА „NASTY“ 50x50
Декоративна перница, димензии 50х50м, изработена од 100% полиестер и шерпа, со тежина од 800гр/м2. ..
990 ден.
без ДДВ: 839 ден.
nef-nef.mk © 2024. UKION SHOPS