Прекривки

Прекривки

ЛистаМрежа
Прикажи:
Сортирај по:
ПРЕКРИВКА ПАМ/АКР ,,NATURE 22'' 170X300 ПРЕКРИВКА ПАМ/АКР ,,NATURE 22'' 170X300
Прекривка за  тросед со димензии 170x300cm, со ткаенина од 75% памук - 25% акрил. Може да се к..
5.210 ден.
без ДДВ: 4.415 ден.
ПРЕКРИВКА ПАМ/АКР ,,NATURE 22'' 170X250 ПРЕКРИВКА ПАМ/АКР ,,NATURE 22'' 170X250
Прекривка за двосед 170x250cm, со ткаенина од 75% памук - 25% акрил. Може да се комбинира со соодве..
4.460 ден.
без ДДВ: 3.780 ден.
ПРЕКРИВКА ПАМ/АКР ,,NATURE 22'' 170X180 ПРЕКРИВКА ПАМ/АКР ,,NATURE 22'' 170X180
Прекривка за  фотелја  со димензија 170x180cm, со ткаенина од 75% памук - 25% ак..
3.350 ден.
без ДДВ: 2.839 ден.
ПРЕКРИВКА ПАМ/ПОЛ.,,LENNOX'' 170X300 ПРЕКРИВКА ПАМ/ПОЛ.,,LENNOX'' 170X300
Прекривка за тросед со  димензија 170x300cm, со ткаенина од 75% памук - 25% полиестер. Може ..
3.970 ден.
без ДДВ: 3.364 ден.
ПРЕКРИВКА ПАМ/ПОЛ ,,LENNOX'' 170X250 ПРЕКРИВКА ПАМ/ПОЛ ,,LENNOX'' 170X250
Прекривка за двосед со димензија 170x250cm, со ткаенина од 75% памук - 25% полиестер. Може да се ко..
3.350 ден.
без ДДВ: 2.839 ден.
ПРЕКРИВКА ПАМ/ПОЛ ,,LENNOX'' 170X180 ПРЕКРИВКА ПАМ/ПОЛ ,,LENNOX'' 170X180
Прекривка за  фотелја димензија 170x180cm, со ткаенина од 75% памук - 25% полиестер. Може да с..
2.480 ден.
без ДДВ: 2.102 ден.
ПРЕКРИВКА ПАМ/ПОЛ. ,,VERNON'' 170X300 ПРЕКРИВКА ПАМ/ПОЛ. ,,VERNON'' 170X300
Прекривка за тросед  димензија 170x300cm, со ткаенина од 75% памук - 25% полиестер. Може ..
3.970 ден.
без ДДВ: 3.364 ден.
ПРЕКРИВКА ПАМ/ПОЛ ,,VERNON'' 170X250 ПРЕКРИВКА ПАМ/ПОЛ ,,VERNON'' 170X250
Прекривка за двосед со  димензија 170x250cm, со ткаенина од 75% памук - 25% полиестер. Може да..
3.350 ден.
без ДДВ: 2.839 ден.
ПРЕКРИВКА ПАМ/ПОЛ ,,VERNON'' 170X180 ПРЕКРИВКА ПАМ/ПОЛ ,,VERNON'' 170X180
Прекривка за  фотелја со  димензија 170x180cm, со ткаенина од 75% памук - 25% полиестер. ..
2.480 ден.
без ДДВ: 2.102 ден.

Out Of Stock

Out Of Stock

ПРЕКРИВКА 100% ПАМУК ,,FARGO'' 180X300 ПРЕКРИВКА 100% ПАМУК ,,FARGO'' 180X300
Прекривка за тросед со димензии 180x300cm, со ткаенина од 100% памук. Може да се комбинира &nb..
2.980 ден.
без ДДВ: 2.525 ден.
ПРЕКРИВКА 100% ПАМУК ,,FARGO'' 180X250 ПРЕКРИВКА 100% ПАМУК ,,FARGO'' 180X250
Прекривка за  двосед со димензии 180x250cm, со ткаенина од 100% памук. Може да се комбинира&nb..
2.420 ден.
без ДДВ: 2.051 ден.
ПРЕКРИВКА 100% ПАМУК ,,FARGO'' 180X180 ПРЕКРИВКА 100% ПАМУК ,,FARGO'' 180X180
Прекривка за  фотелја димензија 180x180cm, со ткаенина од 100% памук. Може да се комбинира&nbs..
1.740 ден.
без ДДВ: 1.475 ден.
-20%
ПРЕКРИВКА 100% ПОЛИЕСТЕР „CATIONING“ 130x170 ПРЕКРИВКА 100% ПОЛИЕСТЕР „CATIONING“ 130x170
ПРЕКРИВКА 100% ПОЛИЕСТЕР „CATIONING“ 130x170 ..
1.192 ден.1.490 ден.
без ДДВ: 1.010 ден.
-20%
ПРЕКРИВКА ПОЛ.КРЗНО „IVERSON“ 130x170 ПРЕКРИВКА ПОЛ.КРЗНО „IVERSON“ 130x170
Декоративна прекривка за фотелја, димензии 130x170cm од зајачко крзно 600 gr/m2 од предн..
2.432 ден.3.040 ден.
без ДДВ: 2.061 ден.
-20%
ПРЕКРИВКА ШЕНИЛ/ПОЛ. „DORIAN“ 130x160 ПРЕКРИВКА ШЕНИЛ/ПОЛ. „DORIAN“ 130x160
Декоративна прекривка за фотелја со реси, димензии 130x160cm, со ткаенина од 100% шенила..
1.536 ден.1.920 ден.
без ДДВ: 1.302 ден.
ПРЕКРИВКА АКР/ПОЛ „NEW TANGER“ 180x300 ПРЕКРИВКА АКР/ПОЛ „NEW TANGER“ 180x300
Прекривка за тросед со димензии 180x300cm, со ткаенина од 85% акрилик - 15% полиестер. Се комбини..
5.520 ден.
без ДДВ: 4.678 ден.
-20%
ПРЕКРИВКА ПОЛИЕСТЕР „CAMERON“ 180x300 ПРЕКРИВКА ПОЛИЕСТЕР „CAMERON“ 180x300
Прекривка за тросед, димензии 180x300cm, со жакард фланелна ткаенина. Достапна во 4 нијанси и ..
1.736 ден.2.170 ден.
без ДДВ: 1.471 ден.
-20%
ПРЕКРИВКА ПАМ/ПОЛ „ZONTIAC“ 170x300 ПРЕКРИВКА ПАМ/ПОЛ „ZONTIAC“ 170x300
Прекривка за тросед 170x300cm, со ткаенина од 65% памук - 35% полиестер. Во комбинација со соодве..
3.072 ден.3.840 ден.
без ДДВ: 2.603 ден.
-20%
ПРЕКРИВКА ПАМ/ПОЛ „MICRON“ 170x300 ПРЕКРИВКА ПАМ/ПОЛ „MICRON“ 170x300
Прекривка за тросед 170x300cm, со ткаенина од 75% памук - 25% полиестер. Во комбинација со соодветн..
3.072 ден.3.840 ден.
без ДДВ: 2.603 ден.
-20%
ПРЕКРИВКА ПАМ/ПОЛ „KENETH“ 170x300 ПРЕКРИВКА ПАМ/ПОЛ „KENETH“ 170x300
Прекривка за тросед 170x300cm, со ткаенина од 39% памук - 30% акрилик - 31% полиестер. Во комбинаци..
3.176 ден.3.970 ден.
без ДДВ: 2.692 ден.
nef-nef.mk © 2022. UKION SHOPS