Прекривки за фотелја

ЛистаМрежа
Прикажи:
Сортирај по:

Out Of Stock

Out Of Stock

ПРЕКРИВКА ПАМ/АКР ,,NATURE 22'' 170X180 ПРЕКРИВКА ПАМ/АКР ,,NATURE 22'' 170X180
Прекривка за  фотелја  со димензија 170x180cm, со ткаенина од 75% памук - 25% ак..
3.350 ден.
без ДДВ: 2.839 ден.
ПРЕКРИВКА ПАМ/ПОЛ ,,LENNOX'' 170X180 ПРЕКРИВКА ПАМ/ПОЛ ,,LENNOX'' 170X180
Прекривка за  фотелја димензија 170x180cm, со ткаенина од 75% памук - 25% полиестер. Може да с..
2.480 ден.
без ДДВ: 2.102 ден.
ПРЕКРИВКА ПАМ/ПОЛ ,,VERNON'' 170X180 ПРЕКРИВКА ПАМ/ПОЛ ,,VERNON'' 170X180
Прекривка за  фотелја со  димензија 170x180cm, со ткаенина од 75% памук - 25% полиестер. ..
2.480 ден.
без ДДВ: 2.102 ден.
ПРЕКРИВКА 100% ПАМУК ,,FARGO'' 180X180 ПРЕКРИВКА 100% ПАМУК ,,FARGO'' 180X180
Прекривка за  фотелја димензија 180x180cm, со ткаенина од 100% памук. Може да се комбинира&nbs..
2.336 ден.
без ДДВ: 1.980 ден.
ПРЕКРИВКА ПОЛ.КРЗНО „IVERSON“ 130x170 ПРЕКРИВКА ПОЛ.КРЗНО „IVERSON“ 130x170
Декоративна прекривка за фотелја, димензии 130x170cm од зајачко крзно 600 gr/m2 од предн..
3.040 ден.
без ДДВ: 2.576 ден.
ПРЕКРИВКА ШЕНИЛ/ПОЛ. „DORIAN“ 130x160 ПРЕКРИВКА ШЕНИЛ/ПОЛ. „DORIAN“ 130x160
Декоративна прекривка за фотелја со реси, димензии 130x160cm, со ткаенина од 100% шенила..
1.920 ден.
без ДДВ: 1.627 ден.
ПРЕКРИВКА АКР/ПОЛ „NEW TANGER“ 180x180
Прекривка за фотелја димензија 180x180cm, со ткаенина од 85% акрилик - 15% полиестер. Во комбинациј..
3.530 ден.
без ДДВ: 2.992 ден.
ПРЕКРИВКА ПАМ/ПОЛ „MICRON“ 170x180
Прекривка за фотелја 170x180cm, со ткаенина од 75% памук - 25% полиестер. Во комбинација со соодвет..
2.360 ден.
без ДДВ: 2.000 ден.
ПРЕКРИВКА ПАМ/ПОЛ „ZONTIAC“ 170x180 ПРЕКРИВКА ПАМ/ПОЛ „ZONTIAC“ 170x180
Прекривка за фотелја со димензии 170x180cm, со ткаенина од 65% памук - 35% полиестер. Во комбинациј..
2.360 ден.
без ДДВ: 2.000 ден.
nef-nef.mk © 2024. UKION SHOPS