Колекции

Посебни колиекции

Подобри го барањето

ЛистаМрежа
Прикажи:
Сортирај по:
КОРПА ,,LUNAR'' 32X24 КОРПА ,,LUNAR'' 32X24
Декоративна корпа со димензии 32x24cm, од 80% плетен - 20% метал. Достапна во димензии 38x29cm..
1.120 ден.
без ДДВ: 949 ден.
КОРПА ,,LUNAR'' 38X29 КОРПА ,,LUNAR'' 38X29
Декоративна корпа со димензии 38x29cm, од 80% плетен - 20% метал. Достапен во димензии 32x24cm. ..
1.490 ден.
без ДДВ: 1.263 ден.
НАВЛАКА 100% ПАМУК КВИН СЕТ ,,DEXTER'' НАВЛАКА 100% ПАМУК КВИН СЕТ ,,DEXTER''
Екстра двоен сет навлаки за јорган од серијата Elements, изработен од 100% памучен сатен, 300 конци...
7.440 ден.
без ДДВ: 6.305 ден.
НАВЛАКА 100% ПАМУК КВИН СЕТ ,,PROGRESS'' НАВЛАКА 100% ПАМУК КВИН СЕТ ,,PROGRESS''
Екстра двоен сет навлаки за јорган од серијата Elements, изработен од 100% памучен сатен, 300 конци...
7.440 ден.
без ДДВ: 6.305 ден.
ЧАРШАФ 100% ПАМУК КВИН СЕТ ,,DEXTER'' ЧАРШАФ 100% ПАМУК КВИН СЕТ ,,DEXTER''
Комплет двојни чаршафи од серијата Elements, од 100% памучен сатен, 300 конци. Комплетот вклучува ч..
7.440 ден.
без ДДВ: 6.305 ден.
ЧАРШАФ 100% ПАМУК КВИН СЕТ ,,PROGRESS'' ЧАРШАФ 100% ПАМУК КВИН СЕТ ,,PROGRESS''
Комплет двојни чаршафи од серијата Elements, од 100% памучен сатен, 300 конци. Комплетот вклучува ч..
7.440 ден.
без ДДВ: 6.305 ден.
ЧАРШАФ 100% ПАМУК КВИН СЕТ ,,ROAN'' ЧАРШАФ 100% ПАМУК КВИН СЕТ ,,ROAN''
Комплет двојни чаршафи од серијата Elements, од 100% памучен сатен, 300 конци. Комплетот вклучува ч..
7.440 ден.
без ДДВ: 6.305 ден.
ПЛЕТЕНА КОРПА „BOLGA“ Д39x21см ПЛЕТЕНА КОРПА „BOLGA“ Д39x21см
Декоративна корпа во димензии D39x21cm, изработена од 100% алги. Достапен во 2 нијанси. ..
1.360 ден.
без ДДВ: 1.153 ден.
ДЕКОРАТИВНА ПЛЕТЕНА ЧИНИЈА „STARDUST“ Д28x6см ДЕКОРАТИВНА ПЛЕТЕНА ЧИНИЈА „STARDUST“ Д28x6см
Декоративна ѕидна плоча, изработена од 100% алги, во димензии 28Dx6cm. Достапен во 3 нијанси. ..
1.120 ден.
без ДДВ: 949 ден.
ДЕКОРАТИВНА ПЛЕТЕНА ЧИНИЈА „CYCLON“ Д36x7см ДЕКОРАТИВНА ПЛЕТЕНА ЧИНИЈА „CYCLON“ Д36x7см
Декоративна ѕидна плоча, изработена од 100% алги, во димензии 36Dx7cm. Достапен во 3 нијанси. ..
1.360 ден.
без ДДВ: 1.153 ден.
ДЕКОРАТИВНА ПЛЕТЕНА ЧИНИЈА „EAST“ Д46x9см ДЕКОРАТИВНА ПЛЕТЕНА ЧИНИЈА „EAST“ Д46x9см
Декоративна ѕидна плоча, изработена од 100% алги, во димензии D46x9cm. ..
1.800 ден.
без ДДВ: 1.525 ден.
ДЕКОРАТИВЕН ПЛЕТЕН ПОСЛУЖАВНИК „ZARMA“ Д36x6см ДЕКОРАТИВЕН ПЛЕТЕН ПОСЛУЖАВНИК „ZARMA“ Д36x6см
Декоративен плетен послужавник  во димензија D36x6cm, изработен од 100% алги. Достапен во..
1.800 ден.
без ДДВ: 1.525 ден.
ДЕКОРАТИВЕН ПЛЕТЕН ПОСЛУЖАВНИК „MYSTERY“ Д35x5см ДЕКОРАТИВЕН ПЛЕТЕН ПОСЛУЖАВНИК „MYSTERY“ Д35x5см
Декоративен послужавник со пречник 35x5cm, изработен од 100% алги. ..
1.800 ден.
без ДДВ: 1.525 ден.
ДЕКОРАТИВНА ПЛЕТЕНА ЧИНИЈА „MYSTERY“ Д 28x6см ДЕКОРАТИВНА ПЛЕТЕНА ЧИНИЈА „MYSTERY“ Д 28x6см
Декоративна ѕидна плоча, во димензија D28x6cm, изработена од 100% алги. ..
1.120 ден.
без ДДВ: 949 ден.
ДЕКОРАТИВНА ПЛЕТЕНА ЧИНИЈА „MYSTERY“ Д36x7см ДЕКОРАТИВНА ПЛЕТЕНА ЧИНИЈА „MYSTERY“ Д36x7см
Декоративна ѕидна плоча, во димензии D36x7cm, изработена од 100% алги. ..
1.360 ден.
без ДДВ: 1.153 ден.
ДЕКОРАТИВНА ПЛЕТЕНА ЧИНИЈА „MYSTERY“ Д46x9см ДЕКОРАТИВНА ПЛЕТЕНА ЧИНИЈА „MYSTERY“ Д46x9см
Декоративна ѕидна плоча, во димензии D46x9cm, изработена од 100% алги. ..
1.800 ден.
без ДДВ: 1.525 ден.
КОРПА ПОЛИЕСТЕР „SILO“ ЦРНА Д22x24см КОРПА ПОЛИЕСТЕР „SILO“ ЦРНА Д22x24см
Декоративна корпа во димензии D22x24cm, изработена од 100% полиестер. ..
1.180 ден.
без ДДВ: 1.000 ден.

Out Of Stock

Out Of Stock

КОРПА ПОЛИЕСТЕР „SILO“ ЦРНА Д28x32см КОРПА ПОЛИЕСТЕР „SILO“ ЦРНА Д28x32см
Декоративна корпа во димензии D28x32cm, изработена од 100% полиестер.   ..
1.740 ден.
без ДДВ: 1.475 ден.
КОРПА ПОЛИЕСТЕР „SILO“ ЦРНА Д34x32см КОРПА ПОЛИЕСТЕР „SILO“ ЦРНА Д34x32см
Декоративна корпа во димензии D34x32cm, изработена од 100% полиестер. ..
2.110 ден.
без ДДВ: 1.788 ден.
ПЛЕТЕНА КОРПА „TREVIS“ Д25x14см
Декоративна корпа со дијаметар 25x14cm, изработена од 100% алги. Достапна во 4 нијанси. ..
930 ден.
без ДДВ: 788 ден.
nef-nef.mk © 2024. UKION SHOPS