Кујна

Аксесоари за во кујна.

ЛистаМрежа
Прикажи:
Сортирај по:
ТЕПИХ ,,ANOI'' 70X140 ТЕПИХ ,,ANOI'' 70X140
Кујнска подлога изработена од 100% памук, во димензија 70x140cm и тежина 1200gr/m 2 . ..
1.550 ден.
без ДДВ: 1.314 ден.

Out Of Stock

Out Of Stock

РАНЕР ,,FINLEY'' 50X140 РАНЕР ,,FINLEY'' 50X140
Ранер со вез и реси во димензија 50х140см.   ..
1.180 ден.
без ДДВ: 1.000 ден.
КУЈНСКА КРПА 100% ПАМУК ,,CLOVER'' 50X50 КУЈНСКА КРПА 100% ПАМУК ,,CLOVER'' 50X50
Кујнска крпа  од 100% памук, во димензија 50x50cm. Високо апсорбирачки и мек, погоден за секој..
240 ден.
без ДДВ: 203 ден.
КУЈНСКА КРПА 100% ПАМУК ,,LEMONADE'' 50X50 КУЈНСКА КРПА 100% ПАМУК ,,LEMONADE'' 50X50
Кујнска крпа од 100% памук, во димензија 50x50cm. Високо апсорбирачки и мек, погоден за секојдневна..
240 ден.
без ДДВ: 203 ден.
КУЈНСКА КРПА 100% ПАМУК ,,DAISY'' 50X50 КУЈНСКА КРПА 100% ПАМУК ,,DAISY'' 50X50
Кујнска крпа  од 100% памук, во димензија 50x50cm. Високо апсорбирачки и мек, погоден за секој..
240 ден.
без ДДВ: 203 ден.
КУЈНСКА КРПА 100% ПАМУК ,,CHERRY LOVE'' 50X50 КУЈНСКА КРПА 100% ПАМУК ,,CHERRY LOVE'' 50X50
Кујнска крпа  од 100% памук, во димензија 50x50cm. Високо апсорбирачки и мек, погоден за ..
240 ден.
без ДДВ: 203 ден.
КУЈНСКА КРПА 100% ПАМУК ,,VIRAL'' 50X70 КУЈНСКА КРПА 100% ПАМУК ,,VIRAL'' 50X70
Кујнска крпа  од 100% памук, во димензија 50x70cm. Високо апсорбирачка и мека, погодна&nb..
340 ден.
без ДДВ: 288 ден.
ТЕРМАЛНА КУЈНСКА КРПА ,,VILAR'' 25X20 ТЕРМАЛНА КУЈНСКА КРПА ,,VILAR'' 25X20
Термална кујнска крпа изработена  од 100% памук. Достапна  во 3 нијанси. ..
210 ден.
без ДДВ: 178 ден.
ПРЕСТИЛКА ,,VIRAL'' 63X79 ПРЕСТИЛКА ,,VIRAL'' 63X79
Престилка од предиво обоена од 100% памук. Достапен во 3 нијанси. ..
780 ден.
без ДДВ: 661 ден.
ПОДЛОГА ЗА ЧИНИЈА ,,CLOVERY'' 42X36 ПОДЛОГА ЗА ЧИНИЈА ,,CLOVERY'' 42X36
Двострана подлога во димензија 42x36cm, изработена од 100% памук. Во комбинација со чаршав со ист д..
430 ден.
без ДДВ: 364 ден.
ПОДЛОГА ЗА ЧИНИЈА ,,LEMONADE'' D38
Тркалезна подлога со дијаметар 38D, изработена од 100% памук. Во комбинација со чаршав со ист дизај..
430 ден.
без ДДВ: 364 ден.
РАНЕР 100% ПАМУК ,,MERCURY BLUE'' 45X140 РАНЕР 100% ПАМУК ,,MERCURY BLUE'' 45X140
Ранер во димензии 45x140cm, изработен од 100% памук.   ..
520 ден.
без ДДВ: 441 ден.
ЧАРШАФ ЗА НА МАСА 100% ПАМУК ,,MERCURY BLUE'' 140X240 ЧАРШАФ ЗА НА МАСА 100% ПАМУК ,,MERCURY BLUE'' 140X240
Прекривка за маса во димензии 140x240cm, изработена од 100% памук. Достапен во 3 димензии. ..
2.110 ден.
без ДДВ: 1.788 ден.
ЧАРШАФ ЗА НА МАСА 100% ПАМУК ,,MERCURY BLUE'' 140X180 ЧАРШАФ ЗА НА МАСА 100% ПАМУК ,,MERCURY BLUE'' 140X180
Прекривка за маса во димензии 140x180cm, изработена од 100% памук. Достапен во 3 димензии. ..
1.610 ден.
без ДДВ: 1.364 ден.
ЧАРШАФ ЗА НА МАСА 100% ПАМУК ,,MERCURY BLUE'' 140X140 ЧАРШАФ ЗА НА МАСА 100% ПАМУК ,,MERCURY BLUE'' 140X140
 Чаршав во димензии 140x140cm, од 100% памук. Достапен во 3 димензии.   ..
1.300 ден.
без ДДВ: 1.102 ден.
РАНЕР 100% ПАМУК ,,MINIMAL'' 45X150 РАНЕР 100% ПАМУК ,,MINIMAL'' 45X150
Монохроматски ранер во димензии 45x150cm, изработена од 100% памук, со лазурен шев и реси. Се ..
900 ден.
без ДДВ: 763 ден.
ЧАРШАФ ЗА НА МАСА 100% ПАМУК ,,МINIMAL'' 140X240 ЧАРШАФ ЗА НА МАСА 100% ПАМУК ,,МINIMAL'' 140X240
Монохроматски чаршав за маса во димензии 140x240cm, изработен од 100% памук, со лазурен шев и реси. ..
2.110 ден.
без ДДВ: 1.788 ден.
ЧАРШАФ ЗА НА МАСА 100% ПАМУК ,,МINIMAL'' 140X180 ЧАРШАФ ЗА НА МАСА 100% ПАМУК ,,МINIMAL'' 140X180
Монохроматски чаршав за маса во димензии 140x180cm, изработен од 100% памук, со лазурен шев и реси. ..
1.670 ден.
без ДДВ: 1.415 ден.
ЧАРШАФ ЗА НА МАСА 100% ПАМУК ,,МINIMAL'' 140X140 ЧАРШАФ ЗА НА МАСА 100% ПАМУК ,,МINIMAL'' 140X140
Монохроматски чаршав за маса во димензии 140х140см, изработен од 100% памук, со лазурен шев и реси. ..
1.360 ден.
без ДДВ: 1.153 ден.
ЧАРШАФ ЗА НА МАСА 100% ПАМУК ,,MATIS'' 150X300 ЧАРШАФ ЗА НА МАСА 100% ПАМУК ,,MATIS'' 150X300
Прекривка за маса во димензии 150х300см, со состав од 100% памук панама. Достапен и во димензии 150..
1.800 ден.
без ДДВ: 1.525 ден.
nef-nef.mk © 2024. UKION SHOPS