Чаршафи за трепезариска маса

Чаршафи за трепезариска маса

ЛистаМрежа
Прикажи:
Сортирај по:
ЧАРШАФ ЗА НА МАСА 100% ПАМУК ,,MERCURY BLUE'' 140X240 ЧАРШАФ ЗА НА МАСА 100% ПАМУК ,,MERCURY BLUE'' 140X240
Прекривка за маса во димензии 140x240cm, изработена од 100% памук. Достапен во 3 димензии. ..
2.110 ден.
без ДДВ: 1.788 ден.
ЧАРШАФ ЗА НА МАСА 100% ПАМУК ,,MERCURY BLUE'' 140X180 ЧАРШАФ ЗА НА МАСА 100% ПАМУК ,,MERCURY BLUE'' 140X180
Прекривка за маса во димензии 140x180cm, изработена од 100% памук. Достапен во 3 димензии. ..
1.610 ден.
без ДДВ: 1.364 ден.
ЧАРШАФ ЗА НА МАСА 100% ПАМУК ,,MERCURY BLUE'' 140X140 ЧАРШАФ ЗА НА МАСА 100% ПАМУК ,,MERCURY BLUE'' 140X140
 Чаршав во димензии 140x140cm, од 100% памук. Достапен во 3 димензии.   ..
1.300 ден.
без ДДВ: 1.102 ден.
ЧАРШАФ ЗА НА МАСА 100% ПАМУК ,,МINIMAL'' 140X240 ЧАРШАФ ЗА НА МАСА 100% ПАМУК ,,МINIMAL'' 140X240
Монохроматски чаршав за маса во димензии 140x240cm, изработен од 100% памук, со лазурен шев и реси. ..
2.110 ден.
без ДДВ: 1.788 ден.
ЧАРШАФ ЗА НА МАСА 100% ПАМУК ,,МINIMAL'' 140X180 ЧАРШАФ ЗА НА МАСА 100% ПАМУК ,,МINIMAL'' 140X180
Монохроматски чаршав за маса во димензии 140x180cm, изработен од 100% памук, со лазурен шев и реси. ..
1.670 ден.
без ДДВ: 1.415 ден.
ЧАРШАФ ЗА НА МАСА 100% ПАМУК ,,МINIMAL'' 140X140 ЧАРШАФ ЗА НА МАСА 100% ПАМУК ,,МINIMAL'' 140X140
Монохроматски чаршав за маса во димензии 140х140см, изработен од 100% памук, со лазурен шев и реси. ..
1.360 ден.
без ДДВ: 1.153 ден.
ЧАРШАФ ЗА НА МАСА 100% ПАМУК ,,MATIS'' 150X300 ЧАРШАФ ЗА НА МАСА 100% ПАМУК ,,MATIS'' 150X300
Прекривка за маса во димензии 150х300см, со состав од 100% памук панама. Достапен и во димензии 150..
1.800 ден.
без ДДВ: 1.525 ден.
ЧАРШАФ ЗА НА МАСА 100% ПАМУК ,,MATIS'' 150X250 ЧАРШАФ ЗА НА МАСА 100% ПАМУК ,,MATIS'' 150X250
Прекривка за маса во димензии 150х250см, со состав од 100% памук панама. Достапен и во димензии 150..
1.550 ден.
без ДДВ: 1.314 ден.
ЧАРШАФ ЗА НА МАСА 100% ПАМУК ,,MINIMALIST'' 140X240 ЧАРШАФ ЗА НА МАСА 100% ПАМУК ,,MINIMALIST'' 140X240
Прекривка за маса во димензии 140x240cm, изработена од 100% памук, тип дигитален принт. Дизајнот се..
1.980 ден.
без ДДВ: 1.678 ден.
ЧАРШАФ ЗА МАСА ,,DAISY''140X240 ПАМ/ПОЛ. ЧАРШАФ ЗА МАСА ,,DAISY''140X240 ПАМ/ПОЛ.
Чаршаф за маса во димензии 140x240cm, изработена од 50% памук и 50% полиестер. Достапен во 3 дименз..
1.210 ден.
без ДДВ: 1.025 ден.
ЧАРШАФ ЗА МАСА ,,DAISY'' 140X140 ПАМ/ПОЛ. ЧАРШАФ ЗА МАСА ,,DAISY'' 140X140 ПАМ/ПОЛ.
Чаршаф за маса во димензии 140x140cm, изработена од 50% памук и 50% полиестер. Достапен во 3 дименз..
840 ден.
без ДДВ: 712 ден.

Out Of Stock

Out Of Stock

ЧАРШАФ ЗА МАСА ,,ORANGE JUICE'' 140X140 ПАМ/ПОЛ. ЧАРШАФ ЗА МАСА ,,ORANGE JUICE'' 140X140 ПАМ/ПОЛ.
Чаршаф за маса во димензии 140x140cm, изработена од 50% памук и 50% полиестер. Достапен во 3 дименз..
840 ден.
без ДДВ: 712 ден.

Out Of Stock

Out Of Stock

ЧАРШАФ ЗА МАСА ,,PLANTER'' 140X140 ПАМ/ПОЛ. ЧАРШАФ ЗА МАСА ,,PLANTER'' 140X140 ПАМ/ПОЛ.
Чаршаф за маса во димензии 140x140cm, изработена од 50% памук и 50% полиестер, тип половина панама. ..
840 ден.
без ДДВ: 712 ден.
ЧАРШАФ ЗА МАСА ,,ANAIS'' 140X240 ПАМ/ПОЛ. ЧАРШАФ ЗА МАСА ,,ANAIS'' 140X240 ПАМ/ПОЛ.
Чаршаф за маса во димензии 140x240cm, изработена од 50% памук и 50% полиестер. Достапен во 3 дименз..
1.210 ден.
без ДДВ: 1.025 ден.
ЧАРШАФ ЗА МАСА ,,ANAIS'' 140X140 ПАМ/ПОЛ. ЧАРШАФ ЗА МАСА ,,ANAIS'' 140X140 ПАМ/ПОЛ.
Чаршаф за маса во димензии 140x140cm, изработена од 50% памук и 50% полиестер. Достапен во 3 дименз..
840 ден.
без ДДВ: 712 ден.
ЧАРШАФ ЗА МАСА ,,CHERRY LOVE'' 140X240 100% ПАМУК ЧАРШАФ ЗА МАСА ,,CHERRY LOVE'' 140X240 100% ПАМУК
Обоено покривка за маса во димензии 140x240cm, со ткаенина од 100% памук, која е подложена на специј..
1.980 ден.
без ДДВ: 1.678 ден.
ЧАРШАФ ЗА МАСА ,,CHERRY LOVE'' 140X140 100% ПАМУК ЧАРШАФ ЗА МАСА ,,CHERRY LOVE'' 140X140 100% ПАМУК
Обоено покривка за маса во димензии 140x140cm, со ткаенина од 100% памук, која е подложена на специј..
1.270 ден.
без ДДВ: 1.076 ден.
ЧАРШАФ ЗА МАСА ,,PATCHLINE'' 140X180 100% ПАМУК ЧАРШАФ ЗА МАСА ,,PATCHLINE'' 140X180 100% ПАМУК
Обоено покривка за маса во димензии 140x180cm, со ткаенина од 100% памук, која е подложена на специј..
1.550 ден.
без ДДВ: 1.314 ден.

Out Of Stock

Out Of Stock

ЧАРШАФ ЗА МАСА 100% ПАМУК ,,PATCHLINE'' 140X140 ЧАРШАФ ЗА МАСА 100% ПАМУК ,,PATCHLINE'' 140X140
Обоено покривка за маса во димензии 140x140cm, со ткаенина од 100% памук, која е подложена на специј..
1.270 ден.
без ДДВ: 1.076 ден.
ЧАРШАФ ЗА МАСА ПАМ/ЛЕН 150x300 ЧАРШАФ ЗА МАСА ПАМ/ЛЕН 150x300
Чаршаф за маса во димензии 150x300cm со состав од 50% памук и 50% лен, со лазурен шев. Достапен и в..
2.420 ден.
без ДДВ: 2.051 ден.
nef-nef.mk © 2024. UKION SHOPS