Крпи за Кујна

Крпи за Кујна

ЛистаМрежа
Прикажи:
Сортирај по:
КУЈНСКА КРПА 100% ПАМУК ,,CLOVER'' 50X50 КУЈНСКА КРПА 100% ПАМУК ,,CLOVER'' 50X50
Кујнска крпа  од 100% памук, во димензија 50x50cm. Високо апсорбирачки и мек, погоден за секој..
240 ден.
без ДДВ: 203 ден.
КУЈНСКА КРПА 100% ПАМУК ,,LEMONADE'' 50X50 КУЈНСКА КРПА 100% ПАМУК ,,LEMONADE'' 50X50
Кујнска крпа од 100% памук, во димензија 50x50cm. Високо апсорбирачки и мек, погоден за секојдневна..
240 ден.
без ДДВ: 203 ден.
КУЈНСКА КРПА 100% ПАМУК  ,,DAISY'' 50X50 КУЈНСКА КРПА 100% ПАМУК  ,,DAISY'' 50X50
Кујнска крпа  од 100% памук, во димензија 50x50cm. Високо апсорбирачки и мек, погоден за секој..
240 ден.
без ДДВ: 203 ден.
КУЈНСКА КРПА 100% ПАМУК  ,,CHERRY LOVE'' 50X50 КУЈНСКА КРПА 100% ПАМУК  ,,CHERRY LOVE'' 50X50
Кујнска крпа  од 100% памук, во димензија 50x50cm. Високо апсорбирачки и мек, погоден за ..
240 ден.
без ДДВ: 203 ден.
КУЈНСКА КРПА 100% ПАМУК  ,,VIRAL'' 50X70 КУЈНСКА КРПА 100% ПАМУК  ,,VIRAL'' 50X70
Кујнска крпа  од 100% памук, во димензија 50x70cm. Високо апсорбирачка и мека, погодна&nb..
340 ден.
без ДДВ: 288 ден.
КРПА ЗА КУЈНА 100% ПАМУК ,,DAISY'' 40X60 КРПА ЗА КУЈНА 100% ПАМУК ,,DAISY'' 40X60
Кадифена кујнска крпа, изработена од 100% памук, во димензии 40x60cm. Апсорбирачки и мек. Погоден ..
250 ден.
без ДДВ: 212 ден.
КРПА ЗА КУЈНА 100% ПАМУК ,,CHERRY LOVE'' 40X60 КРПА ЗА КУЈНА 100% ПАМУК ,,CHERRY LOVE'' 40X60
Кадифена кујнска крпа, изработена од 100% памук, во димензии 40x60cm. Апсорбирачки и мек. Погоден ..
250 ден.
без ДДВ: 212 ден.
КРПА ЗА КУЈНА 100%  ПАМУК „ TERRY WINSOME“ 50x50 КРПА ЗА КУЈНА 100%  ПАМУК „ TERRY WINSOME“ 50x50
Крпа за кујна од 100% памук, во димензија 50x50cm. Високо апсорбирачки и мек, погоден за секојдневн..
240 ден.
без ДДВ: 203 ден.
КРПА ПАМ.ЛЕН 50x50 КРПА ПАМ.ЛЕН 50x50
Трпезариска крпа во димензии 50x50 cm, со состав од 50% памук и 50% лен, со лазурен шев. Во комбина..
250 ден.
без ДДВ: 212 ден.
КРПА ЗА КУЈНА 100% ПАМУК „ PIQUET STORM“ 45x68 КРПА ЗА КУЈНА 100% ПАМУК „ PIQUET STORM“ 45x68
Пике стаклена крпа од 100% памук, во димензии 45x68cm. Високо апсорбирачки, мек и погоден за секојд..
270 ден.
без ДДВ: 229 ден.
КРПА ЗА КУЈНА МИКРОФИБЕР „CHROME“ СЕТ 3ПАР. КРПА ЗА КУЈНА МИКРОФИБЕР „CHROME“ СЕТ 3ПАР.
Крпи од микрофибер,сет од 3 парчиња, во димензија 40х60. Достапен во 2 нијанси. ..
250 ден.
без ДДВ: 212 ден.
КРПА ЗА КУЈНА 100% ПАМУК „ TERRY PLANT“ 50x50 КРПА ЗА КУЈНА 100% ПАМУК „ TERRY PLANT“ 50x50
Платно од 100% памук, во димензија 50x50cm. Високо апсорбирачки и мек, погоден за секојдневна употр..
240 ден.
без ДДВ: 203 ден.
КРПА ЗА КУЈНА 100% ПАМУК „ TERRY MOMENT“ 50x50 КРПА ЗА КУЈНА 100% ПАМУК „ TERRY MOMENT“ 50x50
 Платно од 100% памук, во димензија 50x50cm. Високо апсорбирачки и мек, погоден за секојдневна..
240 ден.
без ДДВ: 203 ден.
КРПА ЗА КУЈНА 100%  ПАМУК „ TERRY WINSOME“ 50x50 КРПА ЗА КУЈНА 100%  ПАМУК „ TERRY WINSOME“ 50x50
 Платно од 100% памук, во димензија 50x50cm. Високо апсорбирачки и мек, погоден за секојдневна..
240 ден.
без ДДВ: 203 ден.
КРПА ЗА КУЈНА ПАМУК „ BLOSSOM“ 40x60 КРПА ЗА КУЈНА ПАМУК „ BLOSSOM“ 40x60
Кадифена кујнска крпа, изработена од 100% памук, во димензии 40x60cm. Апсорбирачки и мек. Погоден ..
230 ден.
без ДДВ: 195 ден.
КРПА ЗА КУЈНА 100% ПАМУК „ LINUS“ 40x60 КРПА ЗА КУЈНА 100% ПАМУК „ LINUS“ 40x60
Кадифена кујнска крпа, изработена од 100% памук, во димензии 40x60cm. Апсорбирачки и мек. Погоден ..
220 ден.
без ДДВ: 186 ден.
nef-nef.mk © 2024. UKION SHOPS