РАСПРОДАЖБА -20%

РАСПРОДАЖБА -20%

ЛистаМрежа
Прикажи:
Сортирај по:
-20%
КОРПА ПАМУК „BABY DINO“ ЗЕЛЕН 30x100 КОРПА ПАМУК „BABY DINO“ ЗЕЛЕН 30x100
Корпа за организирање од 100% памук, во димензии 30x100cm. ..
1.192 ден.1.490 ден.
без ДДВ: 1.010 ден.
-20%
КОРПА „TAKE CARE“ СИВА 30x100 КОРПА „TAKE CARE“ СИВА 30x100
Корпа за организирање од 100% памук, во димензии 30x100cm. ..
1.192 ден.1.490 ден.
без ДДВ: 1.010 ден.
-20%
НАВЛАКА 100%  ПАМУК „SUPER ANIMALS“ ЕДИНЕЧЕН СЕТ НАВЛАКА 100%  ПАМУК „SUPER ANIMALS“ ЕДИНЕЧЕН СЕТ
Комплет единечни прекривки, 144 конци од 100% памук. Вклучува јорган футрола со димензии 160х240см ..
1.888 ден.2.360 ден.
без ДДВ: 1.600 ден.
-20%
ПРЕКРИВКА ЗА КРЕВЕТ ПОЛИЕСТЕР „KOTLER“ 270x280 ПРЕКРИВКА ЗА КРЕВЕТ ПОЛИЕСТЕР „KOTLER“ 270x280
Кинг сајз ќебе од серијата Elements, димензии 270х280см, со ткаенина од 100% кадифе полиестер, тежин..
5.952 ден.7.440 ден.
без ДДВ: 5.044 ден.
-20%
ТЕПИХ ПАМУК „BABY DINO“ ЗЕЛЕН 140x110 ТЕПИХ ПАМУК „BABY DINO“ ЗЕЛЕН 140x110
Детски тепих, димензии 140х110см од 100% памук и тежина 1700гр/м. ..
2.232 ден.2.790 ден.
без ДДВ: 1.892 ден.
-20%
ТЕПИХ ПАМУК „FOREST FRIENDS“ KAKI 140x110 ТЕПИХ ПАМУК „FOREST FRIENDS“ KAKI 140x110
Детски тепих, димензии 140х110см од 100% памук и тежина 1700гр/м. ..
2.232 ден.2.790 ден.
без ДДВ: 1.892 ден.
-20%
ЌЕБЕ ПОЛИЕСТЕР „SUPER ANIMALS“ 160x220 ЌЕБЕ ПОЛИЕСТЕР „SUPER ANIMALS“ 160x220
Единечно ќебе/јорган со димензии 160x220cm. Изработен е од меко шерпа крзно и полнет со 100% по..
2.928 ден.3.660 ден.
без ДДВ: 2.481 ден.
-20%
ЌЕБЕ ПОЛИЕСТЕР „YOUNG STAR“ 160x220 ЌЕБЕ ПОЛИЕСТЕР „YOUNG STAR“ 160x220
Единечно ќебе/јорган, димензии 160x220cm. Изработен е од меко шерпа крзно и полнет со 100% поли..
2.928 ден.3.660 ден.
без ДДВ: 2.481 ден.
-20%
ЌЕБЕ ПОЛИЕСТЕР „RAINBOW GIRLS“ 160x220 ЌЕБЕ ПОЛИЕСТЕР „RAINBOW GIRLS“ 160x220
Единечно ќебе/јорган, димензии 160x220cm. Изработен е од меко шерпа крзно и полнет со 100% полиестер..
2.928 ден.3.660 ден.
без ДДВ: 2.481 ден.
-20%
ЌЕБЕ ПОЛИЕСТЕР „F/F LITTLE THINGS“ РОЗЕВА 110x150см. ЌЕБЕ ПОЛИЕСТЕР „F/F LITTLE THINGS“ РОЗЕВА 110x150см.
Ќебе за бебешко креветче, димензии 110х150см. Со состав микроминк со шерпа, тежина 460гр/м2. Д..
1.784 ден.2.230 ден.
без ДДВ: 1.512 ден.
-20%
ЌЕБЕ ПОЛИЕСТЕР „F/F LITTLE THINGS“ РОЗЕВА 75x110см. ЌЕБЕ ПОЛИЕСТЕР „F/F LITTLE THINGS“ РОЗЕВА 75x110см.
Ќебе за бебешко креветче, димензии 75х110см. Со состав Микроминк со шерпа, тежина 460гр/м2. До..
1.064 ден.1.330 ден.
без ДДВ: 902 ден.
-20%
ЌЕБЕ ПОЛИЕСТЕР „BABY DINO“ ЗЕЛЕНО 100x140см. ЌЕБЕ ПОЛИЕСТЕР „BABY DINO“ ЗЕЛЕНО 100x140см.
Ќебе за детско креветче, кадифе со принт со многу меки конци, димензии 100x140cm и тежина 800gr/m. 2..
1.584 ден.1.980 ден.
без ДДВ: 1.342 ден.
-20%
ЈОРГАН ПАМ/ПОЛ „AMAZON“ СИВА 110x140см. ЈОРГАН ПАМ/ПОЛ „AMAZON“ СИВА 110x140см.
Јорган за бебешко креветче димензија 110х140см. Изработено од ткаенина од 100% памук, 144 конци, ..
2.080 ден.2.600 ден.
без ДДВ: 1.763 ден.
-20%
ЈОРГАН ПАМ/ПОЛ „TAKE CARE“ ЖОЛТА 110x140см. ЈОРГАН ПАМ/ПОЛ „TAKE CARE“ ЖОЛТА 110x140см.
Јорган за бебешко креветче димензија 110х140см. Направено со ткаенина од 100% памук 144 конци, со..
2.080 ден.2.600 ден.
без ДДВ: 1.763 ден.
-20%
ЈОРГАН ПАМ/ПОЛ „FOREST FRIENDS“ ЛИЛА 110x140см ЈОРГАН ПАМ/ПОЛ „FOREST FRIENDS“ ЛИЛА 110x140см
Јорган за бебешко креветче, димензија 110х140см. Направено со ткаенина од 100% памук, 144 конци, ..
2.080 ден.2.600 ден.
без ДДВ: 1.763 ден.
-20%
ШТИТНИК ПАМ/ПОЛ. „F/F LITTLE THINGS“ РОЗЕВА/СИВА 60+67+60x40 ШТИТНИК ПАМ/ПОЛ. „F/F LITTLE THINGS“ РОЗЕВА/СИВА 60+67+60x40
Двострано со ткаенина од 100% памук и внатрешно полнење од 100% полиестер. Има димензија од 60cm од..
1.784 ден.2.230 ден.
без ДДВ: 1.512 ден.
-20%
ШТИТНИК ПАМ/ПОЛ „FOREST FRIENDS“ ЛИЛА 60+67x40 ШТИТНИК ПАМ/ПОЛ „FOREST FRIENDS“ ЛИЛА 60+67x40
Двострано со ткаенина од 100% памук и внатрешно полнење од 100% полиестер. Има димензија од 60cm од..
1.584 ден.1.980 ден.
без ДДВ: 1.342 ден.
-20%
ШТИТНИК ПАМ/ПОЛ „LANSELOT“ СИВ ШТИТНИК ПАМ/ПОЛ „LANSELOT“ СИВ
За детско креветче секогаш украсно од 100% памук димензија 15х200. ..
2.384 ден.2.980 ден.
без ДДВ: 2.020 ден.
-20%
ЧАРШАФ 100%  ПАМУК „F/F LITTLE THINGS“ РОЗЕВА/СИВА СЕТ 3ПАР. ЧАРШАФ 100%  ПАМУК „F/F LITTLE THINGS“ РОЗЕВА/СИВА СЕТ 3ПАР.
Сет чаршафи за бебешко креветче од 3 парчиња, од 100% памук од 180 конци. Комплетот вклучува ча..
1.584 ден.1.980 ден.
без ДДВ: 1.342 ден.
-20%
ЧАРШАФ 100%  ПАМУК „TAKE CARE“ ЖОЛТА СЕТ 3ПАР. ЧАРШАФ 100%  ПАМУК „TAKE CARE“ ЖОЛТА СЕТ 3ПАР.
Сет чаршафи за бебешко креветче од 3 парчиња, од 100% памук од 180 конци. Комплетот вклучува чаршаф..
1.392 ден.1.740 ден.
без ДДВ: 1.180 ден.
nef-nef.mk © 2023. UKION SHOPS