Спална соба

Аксесоари и постелнини за во спална соба.

ЛистаМрежа
Прикажи:
Сортирај по:
Чаршаф со ластик „FRIDAY“ единечен сет. Чаршаф со ластик „FRIDAY“ единечен сет.
Сет единечен чаршав со ластик, од 100% памук, 144 конци. Комплетот вклучува чаршаф 170x27..
2.450 ден.
без ДДВ: 2.076 ден.
Навлака „FRIDAY“ единечен сет. Навлака „FRIDAY“ единечен сет.
Комплет за единечнa прекривкa, изработени од 100% памук, 144 конци. Вклучува навлака за јорган..
2.450 ден.
без ДДВ: 2.076 ден.
Јорган „FRIDAY“ 240/230см Јорган „FRIDAY“ 240/230см
Јорганот е изработен од брусена (измазнета) густо ткаена ткаенина од микрофибер. Неговото внат..
4.900 ден.
без ДДВ: 4.153 ден.
Јорган „FRIDAY“ 160/220см Јорган „FRIDAY“ 160/220см
Јорганот Microfiber е изработен од брусена (измазнета) густо ткаена ткаенина од Microfiber. Неговот..
3.660 ден.
без ДДВ: 3.102 ден.
ЌЕБЕ ПОЛИЕСТЕР ,,NASTY-22'' 240x220 ЌЕБЕ ПОЛИЕСТЕР ,,NASTY-22'' 240x220
Екстра двојно ќебе, димензии 240x220cm. Направен е од 100% полиестер и шерпа, тежина 350гр/м2 Многу..
3.220 ден.
без ДДВ: 2.729 ден.
ЌЕБЕ КВИН ДИМЕНЗИЈА 100% ПАМУК ,,NEW GOLF'' 220Х240 ЌЕБЕ КВИН ДИМЕНЗИЈА 100% ПАМУК ,,NEW GOLF'' 220Х240
Нашето ново пике 100% памучно ќебе (големина 220x240) Нов Golf, импресионира со кадифената завршница..
3.410 ден.
без ДДВ: 2.890 ден.
ЌЕБЕ ЕДИНЕЧНА ДИМЕНЗИЈА 100% ПАМУК ,,NEW GOLF'' 160Х240 ЌЕБЕ ЕДИНЕЧНА ДИМЕНЗИЈА 100% ПАМУК ,,NEW GOLF'' 160Х240
Нашето ново пике 100% памучно ќебе (големина 160x240) Нов Golf, импресионира со кадифената завршница..
2.540 ден.
без ДДВ: 2.153 ден.
ЌЕБЕ КВИН ДИМЕНЗИЈА 100% ПАМУК ,,COOL'' 220Х240 ЌЕБЕ КВИН ДИМЕНЗИЈА 100% ПАМУК ,,COOL'' 220Х240
Екстра двојно пике ќебе, изработено од 100% памук со двојни конци, со тежина од 210гр/м 2 и специјал..
3.220 ден.
без ДДВ: 2.729 ден.
ЌЕБЕ ЕДИНЕЧНА ДИМЕНЗИЈА 100% ПАМУК ,,COOL''160х240 ЌЕБЕ ЕДИНЕЧНА ДИМЕНЗИЈА 100% ПАМУК ,,COOL''160х240
Единечно  пике ќебе, изработено од 100% памук со двојни конци и димензија 160х240см, со те..
2.420 ден.
без ДДВ: 2.051 ден.
ЌЕБЕ КВИН ДИМЕНЗИЈА 100% ПАМУК ,,FABULUS'' 230Х230 ЌЕБЕ КВИН ДИМЕНЗИЈА 100% ПАМУК ,,FABULUS'' 230Х230
Екстра двојно ќебе, со ткаенина од типот мателас, димензии 230x230cm, изработено од 100% памук со те..
4.460 ден.
без ДДВ: 3.780 ден.
ЌЕБЕ ЕДИНЕЧНА ДИМЕНЗИЈА 100% ПАМУК ,,FABULUS'' 170Х230 ЌЕБЕ ЕДИНЕЧНА ДИМЕНЗИЈА 100% ПАМУК ,,FABULUS'' 170Х230
Единечно ќебе , со ткаенина од типот matelasse, димензии 170x230cm, изработено од 100% памук со тежи..
3.600 ден.
без ДДВ: 3.051 ден.
ЧАРШАФ 100% ПАМУК КИНГ СЕТ ,,MERCURY BLUE'' ЧАРШАФ 100% ПАМУК КИНГ СЕТ ,,MERCURY BLUE''
Комплет чаршафи од 100% памук 144 конци. Сетот вклучува чаршаф во димензии 270х270см, долен чаршаф ..
3.840 ден.
без ДДВ: 3.254 ден.
ЧАРШАФ 100% ПАМУК ЕДИНЕЧЕН СЕТ ,,MERCURY BLUE'' ЧАРШАФ 100% ПАМУК ЕДИНЕЧЕН СЕТ ,,MERCURY BLUE''
Комплет единечни чаршафи, од 100% памук, 144 конци. Комплетот вклучува чаршаф и долен чаршаф со дим..
2.450 ден.
без ДДВ: 2.076 ден.
ЌЕБЕ - ДУПЛА ДИМЕНЗИЈА 100% ПАМУК ,,RODERICK'' 230х250 ЌЕБЕ - ДУПЛА ДИМЕНЗИЈА 100% ПАМУК ,,RODERICK'' 230х250
Екстра двојно ќебе, димензии 230x250cm, изработено од 100% памук со двојни меки конци, тежина 420gr ..
7.440 ден.
без ДДВ: 6.305 ден.
ЧАРШАФ 100% ПАМУК КИНГ СЕТ ,,ANAIS'' ЧАРШАФ 100% ПАМУК КИНГ СЕТ ,,ANAIS''
Комплет чаршафи од 100% памук 144 конци. Сетот вклучува чаршаф во димензии 270х270см, долен чаршаф ..
3.840 ден.
без ДДВ: 3.254 ден.
ЧАРШАФ 100% ПАМУК КИНГ СЕТ ,,BRADFORD'' ЧАРШАФ 100% ПАМУК КИНГ СЕТ ,,BRADFORD''
Комплет чаршафи од 100% памук 144 конци. Сетот вклучува чаршаф во димензии 270х270см, долен чаршаф ..
3.840 ден.
без ДДВ: 3.254 ден.
ЧАРШАФ 100% ПАМУК КИНГ СЕТ ,,DARLING'' ЧАРШАФ 100% ПАМУК КИНГ СЕТ ,,DARLING''
Комплет чаршафи од 100% памук 144 конци. Сетот вклучува чаршаф во димензии 270х270см, долен чаршаф ..
3.840 ден.
без ДДВ: 3.254 ден.
ЧАРШАФ 100% ПАМУК КВИН СЕТ ,,ANAIS'' ЧАРШАФ 100% ПАМУК КВИН СЕТ ,,ANAIS''
Комплет постелнина од 100% памук 144 конци. Комплетот вклучува чаршаф и долен чаршаф со димензии 24..
3.470 ден.
без ДДВ: 2.941 ден.
ЧАРШАФ 100% ПАМУК КВИН СЕТ ,,BRADFORD'' ЧАРШАФ 100% ПАМУК КВИН СЕТ ,,BRADFORD''
Комплет постелнина од 100% памук 144 конци. Комплетот вклучува чаршаф и долен чаршаф со димензии 24..
3.470 ден.
без ДДВ: 2.941 ден.
ЧАРШАФ 100% ПАМУК КВИН СЕТ ,,DARLING'' ЧАРШАФ 100% ПАМУК КВИН СЕТ ,,DARLING''
Комплет постелнина од 100% памук 144 конци. Комплетот вклучува чаршаф и долен чаршаф со димензии 24..
3.470 ден.
без ДДВ: 2.941 ден.
nef-nef.mk © 2024. UKION SHOPS