Ќебиња

Ќебиња

ЛистаМрежа
Прикажи:
Сортирај по:
-20%
ЌЕБЕ ПОЛИЕСТЕР ,,NASTY-22'' 240x220 ЌЕБЕ ПОЛИЕСТЕР ,,NASTY-22'' 240x220
Екстра двојно ќебе, димензии 240x220cm. Направен е од 100% полиестер и шерпа, тежина 350гр/м2 Многу..
2.576 ден.3.220 ден.
без ДДВ: 2.183 ден.
ЌЕБЕ КВИН ДИМЕНЗИЈА 100% ПАМУК ,,NEW GOLF'' 220Х240 ЌЕБЕ КВИН ДИМЕНЗИЈА 100% ПАМУК ,,NEW GOLF'' 220Х240
Нашето ново пике 100% памучно ќебе (големина 220x240) Нов Golf, импресионира со кадифената завршница..
3.410 ден.
без ДДВ: 2.890 ден.
ЌЕБЕ ЕДИНЕЧНА ДИМЕНЗИЈА 100% ПАМУК ,,NEW GOLF'' 160Х240 ЌЕБЕ ЕДИНЕЧНА ДИМЕНЗИЈА 100% ПАМУК ,,NEW GOLF'' 160Х240
Нашето ново пике 100% памучно ќебе (големина 160x240) Нов Golf, импресионира со кадифената завршница..
2.540 ден.
без ДДВ: 2.153 ден.
ЌЕБЕ КВИН ДИМЕНЗИЈА 100% ПАМУК ,,COOL'' 220Х240 ЌЕБЕ КВИН ДИМЕНЗИЈА 100% ПАМУК ,,COOL'' 220Х240
Екстра двојно пике ќебе, изработено од 100% памук со двојни конци, со тежина од 210гр/м 2 и специјал..
3.220 ден.
без ДДВ: 2.729 ден.
ЌЕБЕ ЕДИНЕЧНА ДИМЕНЗИЈА 100% ПАМУК ,,COOL''160х240 ЌЕБЕ ЕДИНЕЧНА ДИМЕНЗИЈА 100% ПАМУК ,,COOL''160х240
Единечно  пике ќебе, изработено од 100% памук со двојни конци и димензија 160х240см, со те..
2.420 ден.
без ДДВ: 2.051 ден.
ЌЕБЕ КВИН ДИМЕНЗИЈА 100% ПАМУК ,,FABULUS'' 230Х230 ЌЕБЕ КВИН ДИМЕНЗИЈА 100% ПАМУК ,,FABULUS'' 230Х230
Екстра двојно ќебе, со ткаенина од типот мателас, димензии 230x230cm, изработено од 100% памук со те..
4.460 ден.
без ДДВ: 3.780 ден.
ЌЕБЕ ЕДИНЕЧНА ДИМЕНЗИЈА 100% ПАМУК ,,FABULUS'' 170Х230 ЌЕБЕ ЕДИНЕЧНА ДИМЕНЗИЈА 100% ПАМУК ,,FABULUS'' 170Х230
Единечно ќебе , со ткаенина од типот matelasse, димензии 170x230cm, изработено од 100% памук со тежи..
3.600 ден.
без ДДВ: 3.051 ден.
ЌЕБЕ КВИН ДИМЕНЗИЈА 100% ПАМУК ,,MERCURY BLUE'' 230х240 ЌЕБЕ КВИН ДИМЕНЗИЈА 100% ПАМУК ,,MERCURY BLUE'' 230х240
Екстра дупло мателас ќебе со реси, димензии 230x240cm, изработено од 100% памук. Се користи и како ..
5.270 ден.
без ДДВ: 4.466 ден.
ЌЕБЕ ЕДИНЕЧНА ДИМЕНЗИЈА 100% ПАМУК ,,MERCURY BLUE'' 160х230 ЌЕБЕ ЕДИНЕЧНА ДИМЕНЗИЈА 100% ПАМУК ,,MERCURY BLUE'' 160х230
Единечно ќебе matelasse со реси, димензии 160x230cm, изработено од 100% памук. Се користи и како по..
3.660 ден.
без ДДВ: 3.102 ден.
ЌЕБЕ - ДУПЛА ДИМЕНЗИЈА 100% ПАМУК ,,LENNOX'' 230х250 ЌЕБЕ - ДУПЛА ДИМЕНЗИЈА 100% ПАМУК ,,LENNOX'' 230х250
Екстра двојно ќебе, димензии 230x250cm, изработено од 100% памук со двојни меки конци, тежина 420gr ..
7.440 ден.
без ДДВ: 6.305 ден.
ЌЕБЕ - ДУПЛА ДИМЕНЗИЈА 100% ПАМУК ,,RODERICK'' 230х250 ЌЕБЕ - ДУПЛА ДИМЕНЗИЈА 100% ПАМУК ,,RODERICK'' 230х250
Екстра двојно ќебе, димензии 230x250cm, изработено од 100% памук со двојни меки конци, тежина 420gr ..
7.440 ден.
без ДДВ: 6.305 ден.
-20%
ПРЕКРИВКА ЗА КРЕВЕТ ПОЛИЕСТЕР „KOTLER“ 270x280 ПРЕКРИВКА ЗА КРЕВЕТ ПОЛИЕСТЕР „KOTLER“ 270x280
Кинг сајз ќебе од серијата Elements, димензии 270х280см, со ткаенина од 100% кадифе полиестер, тежин..
5.952 ден.7.440 ден.
без ДДВ: 5.044 ден.
-20%
ПРЕКРИВКА ЗА КРЕВЕТ ПОЛИЕСТЕР „KOTLER“ 230x240 ПРЕКРИВКА ЗА КРЕВЕТ ПОЛИЕСТЕР „KOTLER“ 230x240
Екстра двојно ќебе од серијата Elements, димензии 230x240cm, со ткаенина од 100% кадифе полиестер, т..
4.416 ден.5.520 ден.
без ДДВ: 3.742 ден.
-20%
ЌЕБЕ ФЛИК ПОЛИЕСТЕР „RECORD“ 240x220 ЌЕБЕ ФЛИК ПОЛИЕСТЕР „RECORD“ 240x220
Екстра двојно ќебе, димензии 240x220cm. Изработено е од 100% полиестер со тежина од 300гр/м2. ..
1.960 ден.2.450 ден.
без ДДВ: 1.661 ден.
-20%
ЌЕБЕ ФЛИК ПОЛИЕСТЕР „RECORD“ 160x220 ЌЕБЕ ФЛИК ПОЛИЕСТЕР „RECORD“ 160x220
Единечно ќебе, димензии 160x220cm. Изработено е од 100% полиестер со тежина од 300гр/м2. Тоа е..
1.336 ден.1.670 ден.
без ДДВ: 1.132 ден.
-20%
ЌЕБЕ ПОЛИЕСТЕР „VELOSSO 21“ 230x240 ЌЕБЕ ПОЛИЕСТЕР „VELOSSO 21“ 230x240
Ултра двојно кадифено ќебе од серијата Elements, изработено од 100% полиестер со тежина ..
3.720 ден.4.650 ден.
без ДДВ: 3.153 ден.
-20%
ЌЕБЕ ШЕРПА ПОЛИЕСТЕР „NASTY-22“ 160x220 ЌЕБЕ ШЕРПА ПОЛИЕСТЕР „NASTY-22“ 160x220
Единечно ќебе, димензии 160x220cm. Направено е од 100% полиестер и шерпа, тежина 350..
1.888 ден.2.360 ден.
без ДДВ: 1.600 ден.
ЌЕБЕ ПОЛИЕСТЕР „LOFT“ 22 220x240 ЌЕБЕ ПОЛИЕСТЕР „LOFT“ 22 220x240
Ултра дупло кадифено ќебе, димензии 220х240см. Изработено од 100% супермек полиестер, тежина 5..
3.600 ден.
без ДДВ: 3.051 ден.
ЌЕБЕ ПОЛИЕСТЕР „LOFT“ 22 160x220 ЌЕБЕ ПОЛИЕСТЕР „LOFT“ 22 160x220
Единечно кадифено ќебе, димензии 160x220cm. Изработено од 100% супермек полиестер, т..
2.420 ден.
без ДДВ: 2.051 ден.
-20%
ЌЕБЕ-ЈОРГАН ПОЛИЕСТЕР „STORM“ 240x220 ЌЕБЕ-ЈОРГАН ПОЛИЕСТЕР „STORM“ 240x220
Еднобојна прекривка за јорган, димензии 240x220cm. Изработен е од меко шерпа крзно 180гр..
3.448 ден.4.310 ден.
без ДДВ: 2.922 ден.
nef-nef.mk © 2022. UKION SHOPS